Cablare structurata

sisteme alarma antiefractie

Cablarea structurata reprezinta, practic, instalarea cablurilor, a conectorilor, a panourilor de programare si a altor componente prin care se face transferul fizic de date si/sau voce intr-o retea interna sau externa. Cablarea structurata presupune o singura infrastructura care poate sustine telefoane, calculatoare (PC-uri) si alte echipamente de comunicatii si permite conectarea rapida si flexibila a echipamentelor utilizate.

Desi poate parea simplu la prima vedere, realizarea cablajului structurat este un procedeu complex, iar viteza cu care se dezvolta tehnologiile de comunicatie si latimea de banda tot mai mare complica si mai mult situatia. SC Sara Sistem SRL vine cu solutii complete ce cuprind documentatia, proiectarea, implementarea, intretinerea si upgrade-urile necesare realizarii unui sistem de cablare structurata.


Avantaje

-    costuri de administrare reduse
-    ulterior realizarii retelei structurate pot fi conectate echipamente noi fara a fi necesara intreruperea functionarii sistemului
-    eficienta si rezistenta in timp
-    viteza mare a traficului de date
-    amplasarea echipamentelor poate fi modificata fara investitii suplimentare
-    economie de spatiu si bani prin folosirea aceluiasi mediu (cablu) pentru transfer voce sau date (telefonie, sisteme de securitate, sisteme de supraveghere video)