Sisteme administrare parcari

sisteme alarma antiefractie

Traim intr-o lume moderna si stim cu totii ca in multe domenii tehnologia si automatizarile au inlocuit forta de munca umana. Parcarile auto, fie ele publice, de resedinta sau industriale, nu fac exceptie. Va oferim sisteme automatizate complete pentru administrare parcari, totul la cel mai bun raport pret / calitate. Administrarea automatizata a parcarilor auto are principalul avantaj de a inlatura erorile umane si inselatoria. Prin sistemele de administrare a parcarilor aveti siguranta asupra incasarilor, se poate tine o evidenta stricta a traficului din perimetru si, foarte important, se evita fraudele.

Aceste sisteme functioneaza, practic, non-stop, ceea ce inseamna ca nu intotdeauna solutia cea mai ieftina este, cu adevarat, cea mai… ieftina. Pentru ca ele sunt supuse uzurii 24 din 24, 7 din 7, 365 de zile pe an, instalatiile de calitate, chiar daca mai scumpe, sunt de preferat celor mai ieftine, care, de obicei, cedeaza mai repede la uzura. Chiar daca investitia initiala este mai mare, pe termen lung s-ar putea sa se dovedeasca cea mai buna alegere.

Va punem la dispozitie sisteme de administrare a parcarilor simple sau complexe, de la parcari cu trafic intens pana la cele cu traffic mic si sisteme pentru citirea si inregistrarea placutelor de inmatriculare. De asemenea, oferim service si mentenanta.

Avantaje sisteme administrare parcari

-    ofera siguranta incasarii tarifelor pentru parcare
-    se inlatura tentativele de frauda ale soferilor care folosesc parcarea
-    se inlatura tentativele de frauda ale paznicilor care nu declara toate incasarile
-    se tine o evident stricta a traficului in interiorul parcarii