Sisteme automatizari porti

sisteme alarma antiefractie


Sistemele de automatizari pentru porti ofera un confort deosebit si, totodata, permit sau restrictioneaza accesul, in special al autovehiculelor.

Sistemul poate fi actionat atat manual, prin intermediul unui buton cheie, cat si din telecomanda. Butonul cu cheie este util mai ales atunci cand este intrerupta alimentarea cu energie electrica.

  Motoarele si celelalte componente sunt disponibile intr-o gama variata de modele si domenii de utilizare. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti sistemul care se potriveste cel mai bine portii dumneavoastra in functie de modelul constructiv al portii, dimensiunile si greutatea acesteia, particularitati constructive, intensitatea traficului, considerente de ordin estetic.

  Pentru orice tip de poarta, de uz industrial sau rezidential, batanta sau glisanta, indiferent de marime sau greutate, va oferim o solutie profesionista.
  Pe portile batante se pot monta motoare liniare, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Acolo unde constructia portii nu permite, sau nu doriti sa modificati aspectul acesteia, se aleg motoare ingropate in pamant, in carcase inoxidabile. Motorul pentru portile glisante are o constructie speciala, fiind necesara si o cremaliera.componente

- unul sau doua motoare care pun in miscare portile
- unitatea de comanda
- emitatorul radio
- fotocelule (pentru a preveni lovirea masinii in timpul actionarii portii)
- antena radio, lampa de control.