Sisteme de alarma antiefractie

sisteme alarma antiefractie

Sistemele antiefractie (sau sistemedealarma) avertizeaza proprietarul si, eventual, firma de monitorizare atunci cand cineva incearca sa patrunda prin efractie in spatuil protejat. Detectorii de miscare, si/sau alti senzori din componenta sistemului de alarma, in functie de modul de detectie, “simt” pericolul si transmit datele catre o unitate centrala care declanseaza alarma. Pentru aceasta, insa, este nevoie ca sistemul antiefractie sa fie armat.

Pe langa rolul de protectie activa, un sistem de alarme are si un puternic efect de descurajare a infractorilor. Doar simpla vedere a unei instalatii de alarma are darul de a-l face si pe cel mai indraznet infractor sa se gandeasca de doua ori inainte de a incerca sa patrunda intr-un spatiu monitorizat.

Sistemele de efractie sunt impartite in doua categorii: sisteme de alarma cu fir si sisteme de alarma wireless, acestea din urma pot fi controlate din telecomanda, si cu ajutorul unui modul IP / GPRS / GSM se poate rezolva problema conectarii in reteaua GSM si la internet a sistemului de alarma, facand posibila, astfel, initierea si primirea de apeluri telefonice si trimiterea de SMS-uri pe telefonul mobil al beneficiarului, sau de trimitere a semnalului de alarma catre dispeceratul firmei de monitorizare. Noi va oferim solutii de calitate in configurarea sistemului de alarma cel mai potrivit nevoilor dumneavoastra si ne ocupam de tot, de la proiectarea sistemului spre depunerea spre avizare la auttoritatile in vigoare pana la instalare programare si punere in functiune.

SC Sara Sistem SRL este o firma specializata in domeniul sistemelor de securitate, autorizata si agreata de IGP, care are in spate o experienta de aproape 10 ani in domeniu. Misiunea noastra este sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si sa le depasim asteptarile printr-o oferta de servicii complete, la un raport calitate-pret fara concurenta.

Kit alarma

 
- Centrala antiefractie. Aceasta reprezinta, practic, creierul unui sistem antiefractie. Centrala antiefractie primeste si analizeaza semnalele de stare transmise de detectorii conectati la aceasta (senzori, contacte magnetice, etc.), declanseaza alarma si trimite alertele pe telefon (daca exista aceasta optiune).
- Tastatura de control si comanda a centralei de efractie. Prin intermediul tastaturii de realizeaza armarea / dezarmarea sistemului, programarea centralei precum si afisarea informatiilor de stare a centralei si a evenimentelor petrecute intr-o anumita perioada de timp, starea zonelor si eventualele probleme ce pot aparea la sistemul de alarma. Tastaturile pot fi LED, LCD, Touch screen.
- Senzori de miscare (sau detectori de miscare) sunt folositi pentru detectia miscarii in perimetrul supravegheat. Detectorii de miscare pot fi de interior sau exterior, de tip PIR (infrarosu), MW (microunde), ultrasunete, cu combinatii intre aceste variante de detectori. In cazul in care aveti un animal de comapanie in locuita, si vreti sa supravegheati zona cat sunteti plecati, puteti opta pentru un detector cu imunitate la animale mici (sub 20kg, 25kg sau 40 kg).
- Contacte magnetice sunt dispozitive care se monteaza pe usi sau pe ferestre si care supravegheaza deschiderea/inchiderea acestora.
- Detectoare de geam spart este un dispozitiv electronic, bazat pe principiul sesizarii unui spectru audio specific zgomotului provocat de spargerea unui geam.
- Detectoare de soc sunt folositi in special pentru protectia unor vitrine de valori (in combinatie cu senzorul de geam spart)  sau seifuri, zone cu cu regim special, pentru a detecta unda socului produs de o eventuala lovire sau perforare a usilor, a peretilor sau a ferestrelor;
- Dispozitive de semnalizare manuala sunt butoanele si pedalele de panica pentru declansarea discreta a unei alarme.
- Module periferice (amplificatoare, module extensie, multiplexoare, interfete)
- Elemente de alarmare la distanta (comunicator telefonic, interfata de conectare la dispeceratul de supraveghere) este folosit pentru transmiterea la distanta a starii centralei de alarma. Semnalele pot fi transimise catre beneficiar pe telefon (trimite un mesaj preinregistrat), prin SMS, sau mai departe catre dispeceratul firmei de monitorizare.
- Acumulatori. Acumulatorii trebuie sa poata sustine intregul sistem de securitate in caz de intrerupere a tensiunii de alimentare. Capacitatea acestora se calculeaza in functie de dimensiunea sistemului si de perioada de functionare a sistemului dorita/solicitata de lege, atunci cand alimentarea cu energie electrica din retea este intrerupta.
- Sursa. Ca si un PC, orice sistem de alarma are nevoie de o sursa prin care se face alimentarea cu energie.
- Sisteme de avertizare acustica si optica (sirena). Sirenele sunt folosite pentru avertizare acustica in caz de efractie sau sabotaj al sistemului. Acestea pot fi de interior sau de exterior.

Avantajele

-    Ofera protective impotriva intrarilor prin efractie
-    Descurajarea infractorilor
-    Confort psihic la gandul ca bunurile va sunt protejate

Alarme pentru case si apartamente

-    Ofera protective impotriva intrarilor prin efractie
-    Descurajarea infractorilor
-    Confort psihic la gandul ca bunurile va sunt protejate

Alarma wireless

-    Ofera protective impotriva intrarilor prin efractie
-    Descurajarea infractorilor
-    Confort psihic la gandul ca bunurile va sunt protejate

Parteneri

Sisteme de alarma comercializate sunt profesionale, astfel va punem la dispozitie marci de prestigiu ca: